Thursday, October 8, 2009

Dunia Kanak-Kanak (Barbie Doll)

Hi, kali ni BB nak bukak satu segmen untuk kanak-kanak plak. Bukan orang dewasa je yang pandai nak berlawa ni, kanak-kanak pun. So, model kanak-kanak kali ni ialah anak buah BB sendiri. Dia memang suka dimekapkan. Pandai nak bergaya. Bagi anak-anak anda kat luar sana, nak perkhidmatan BB jugak untuk party ke, masuk tv ke apa2, boleh dapatkan perkhidmatan BB k. Ada special price untuk kanak-kanak. So dalam post ni, temanya adalah 'Barbie Doll'.




P/s: Untuk makluman, teknik solekan yang digunakan tidak seperti pelanggan dewasa, tidak tebal dan diaplikasikan dengan lebih berhati-hati untuk tidak merosakkan wajah comel anak-anak anda. Jangan risau ye!


1 comment: